Agronet TC
Środek dezynfekujący bakteriologicznie

ZASTOSOWANIE

Środek dezynfekujący bakteriologicznie powierzchnie i materiały w przemyśle agro – spożywczym lub innym.

AGRONET TC powstał do czyszczenia obwodów przemieszczających tłuszcze roślinne, proteiny, cukry, masło itd.. ponadto, działa grzybobójczo i bakteriobójczo zgodne z normami 72150, 72170.

AGRONET TC jest zgodnym z normami biodegradalności (powyżej 90%) jak również przepisami dotyczącymi czyszczenia materiałów mogących być w kontakcie z artykułami spożywczymi (decyzje 27.10.1975 zmodyfikowane w 79, 85, 87, 91 i 15 czerwca 1993).

 

SPOSÓB UŻYCIA

Stosuje się przez zwilżenie,  oprysk lub za pomocą szczotki w ilości od 4 do 8 % i temperaturze od 20 do 75°C

AGRONET TC nie atakuje metalu nierdzewnego, polietylenu, polipropylenu, PVC.

Po zastosowaniu należy obficie przemyć wodą pitną.

 

ŚRODKI OSTROŻNOŚCI

W trakcie stosowania używać okulary i rękawiczki ochronne.

W przypadku kontaktu ze skórą lub oczami niezwłocznie obficie spłukać

Załączniki

+48 607 310 315